Wat wil jij eigenlijk op ‘de Ring’ van Eindhoven?

WOENSDAG 25 OKTOBER, 2017
19:30 – 21:30 uur
Toegang: Gratis

LOCATIE:
Stadhuis
Stadhuisplein 1
Hal van 100

JOUW LICHT OP 040
Het Eindhovense project ‘Jouw Licht op 040’ vervangt openbare verlichting in 5 proeftuinen. Daarbij wordt deze vervangen door LED en slimme aansturing. Slim, innovatief licht brengt nieuwe mogelijkheden om de stad mooier, veiliger en interessanter te maken en we zijn op zoek naar wat daarvoor een relevante en waardevolle invulling zou kunnen zijn. Hoe kan slim licht de leefbaarheid in de stad verbeteren? We willen dit doen met alle betrokkenen – inwoners en ondernemers – door samen op zoek te gaan naar de fijne en minder fijne plekken. Naar wat mensen bezighoudt en welke ideeën er leven. Die inzichten gebruiken we om innovatieve oplossingen te bedenken die daar een bijdrage aan kunnen leveren.

De Ring van Eindhoven, daar heeft iedereen wel op een of ander manier mee te maken. Misschien gebruik je de Ring om snel op je werk te komen, misschien woon je er vlak naast, of steek je hem vaak over met de fiets op weg naar sporten. Wij willen van zoveel en zo divers mogelijke mensen horen wat jullie fijne en minder fijne plekken vinden op de ring en waarom je deze plekken fijn of minder fijn vindt. Wat mogen we niet over het hoofd zien en waar zouden we volgens jou moeten beginnen met het realiseren van innovaties?

Kom naar de avondbijeenkomst. Op een leuke en interactieve manier zorgen we dat hier discussies ontstaan met medebewoners, medeweggebruikers en andere belanghebbenden over verbetermogelijkheden aan de Ring. Jij bent aan zet. Alleen met jullie inzet komen we tot een goed beeld van kansen en mogelijkheden. We beginnen om 19.30 uur. Doe mee!

www.jouwlichtop040.nl

PARTNERS