Als de lichtstad donker is

ZATERDAG 9 T/M
ZATERDAG 18 NOVEMBER

18:30 – 23:00

LOCATIE:
NRE Terrein
Eindhoven

Toegang: Gratis

Eindhoven bij nacht
Filmmaker Dré Didderiëns heeft, in samenwerking met Omroep Brabant (in het kader van Brabantse Beauties), Stichting Orwoet en producent Lian Brok, een verstilde en poëtische film gerealiseerd over Eindhoven bij nacht.

Een film waar de kijker een beeld krijgt van de magische sfeer die de nacht oproept. De Lichtstad als arena voor fantasieverhalen en voor haar nachtelijke bezoekers.

‘Het bijzondere van Eindhoven zit hem voor mij in de verwachting en hoop die de stad uitstraalt en die wachtend in de steigers staat om nog mooier te worden. Tegelijktijdig hoop ik dat mijn visie op Eindhoven, mijn emotionele en intuïtieve benadering het lokale zal overstijgen en een universeel verhaal over de stad zal laten zien.’

Meer informatie over dré is te vinden op www.dredidderiens.nl/photography

 

Goed om te weten
De film start precies op het begin van ieder uur.
Duur van de film: 35 min. Nederlands gesproken.
Neem de rust, neem de tijd voor deze film op deze bijzondere locatie!
Liever niet de zaal inlopen als de film nog draait.

DESIGNER

Dré-Didderiëns

Dré Didderiëns

Dré Didderiëns is filmmaker, beeldend kunstenaar en fotograaf en is woonachtig in Eindhoven. Zijn werk kenmerkt zich door een bijzonder beeldrijke stijl en een woordeloze zienswijze. Dré maakt voornamelijk eigen documentaires en korte experimentele films. Eerdere films van dré zijn o.a. te zien geweest op het International Film Festival Rotterdam en het Nederlands Film Festival in Utrecht.